Disclaimer & Privacy Statement

Disclaimer

Boosting Your Brand™ besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is. Het staat Boosting Your Brand™ vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Boosting Your Brand™ kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de op deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van Boosting Your Brand™ anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Boosting Your Brand™ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze site en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Privacy Statement

Boosting Your Brand™ is een training en coaching bureau voor vrouwelijke ondernemers in de zakelijke dienstverlening. Boosting Your Brand™ betracht de grootst mogelijke zorg bij het waarborgen van de privacy van de bezoekers van deze website. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy statement staat beschreven welke informatie door Boosting Your Brand™ wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Een bezoeker die geïnteresseerd is in de diensten van Boosting Your Brand™ en zich bijvoorbeeld wil aanmelden voor training en/of coaching, kan dit doen middels het contact formulier. Daarbij geeft u ons persoonlijke informatie. Boosting Your Brand™ gebruikt deze informatie enkel en alleen voor communicatie over haar diensten.

Boosting Your Brand™ blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar website. Daarbij is de identiteit van de bezoekers niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wel wordt geanonimiseerd bijgehouden en bewaard het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Met behulp van deze informatie kan Boosting Your Brand™ de website blijven optimaliseren.

Disclaimer & Privacy Statement 20/02/2014
Boosting Your Brand | Business Boosting, Online Marketing & Web Design voor de vrouwelijke ondernemer

Burgemeester Pabstlaan 8-41
2131 XE Hoofddorp

06 – 11 907 987